Ejendommen | A/B Hunderup Møllepark

A/B Hunderup Møllepark

Ejendommen

 

Andelsboligforeningens ejendomme ligger attraktivt på en grund i den centrale del af Hunderupkvarteret på Lindevangsvej nr. 20 og nr. 37, hvor den tidligere ”Bagermestre-nes Brødfabrik” lå – og før det “Albani Møl-le”.

Der er vejadgang fra Hjallesevej og fra Linde Allé. Beliggenheden er tæt på Centrum og er omkranset af de rekreative områder ved Odense Å, Østerbækkens Anlæg og Hunderupskoven. Bybusserne kører ad Hjallesevej – lige til døren.

Se kort – klik HER

 

Der er ialt 24 attraktive lejligheder i de to bygninger.  På hver af de 4 etager er der 3 lejligheder. Alle med en dejlig sydvendt altan. Det er 16 lejligheder a’ ca. 100 m2 og 8 lejligheder a’ ca. 80 m2.  Opført i 1996.

Vi går meget op i, at bygningerne altid frem-står “tip-top” vedligeholdt. F.eks. har vi i 2021 udskiftet alle vinduer og udvendige døre.

Adgangen sker via aflåst hoveddør med dør-telefon. Opgangene er lyse og venlige og er naturligvis forsynet med elevator.

Der hører en privat parkeringsplads til hver lejlighed. Vi har el-ladestandere til bilerne. Cyklerne står i et aflåst cykelskur.

Du kan i menuen finde oplysninger om de forskellige lejlighedstyper og fælles facilite-ter. Her finder du også informationer om boligafgift, andelsværdi m.v.