Ejendommen | A/B Hunderup Møllepark

A/B Hunderup Møllepark

Ejendommen

Andelsboligforeningens ejendomme ligger attraktivt på en grund i den centrale del af Hunderupkvarteret på Lindevangsvej nr. 20 og nr. 37, hvor den tidligere ”Bagermestrenes Brødfabrik” lå – og før det “Albani Mølle”.

Der er vejadgang fra Hjallesevej og fra Linde Allé. Beliggenheden er tæt på Centrum og er omkranset af de rekreative områder ved Odense Å, Østerbækkens Anlæg og Hunderupskoven. Bybusserne kører ad Hjallesevej – lige til døren.

Se kort – klik HER

Der er ialt 24 attraktive lejligheder, som er fordelt i de to bygninger. 12 i hver ejendom. På hver af de 4 etager er der 3 lejligheder. Alle lejligheder har en dejlig sydvendt altan. Det er 16 lejligheder a’ ca. 100 m2 og 8 lejligheder a’ ca. 80 m2. Bygningerne er opført i 1996.

Vi går meget op i, at bygningerne altid fremstår “tip-top” vedligeholdt. F.eks. har vi i 2021 udskiftet alle vinduer og udvendige døre.

Adgangen sker via aflåst hoveddør med dørtelefon. Opgangene er lyse og venlige og er naturligvis forsynet med elevator.

Der hører en privat parkeringsplads til hver lejlighed. Vi har el-ladestandere til bilerne. Cyklerne står i et aflåst cykelskur.

Du kan i menuen finde oplysninger om de forskellige lejlighedstyper og fælles faciliteter. Her finder du også informationer om boligafgift, andelsværdi m.v.